Resultats de la cerca frase exacta: 16

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. xurrasco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn, generalment trossos grossos del costellam del bou o la vedella, cuita a la brasa o en una graella a l'estil de l'Amèrica del Sud, especialment de l'Argentina, l'Uruguai i el Brasil. [...]
2. caciocavallo [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura, madurat durant un període de tres mesos a dos anys, que es presenta amb forma de carabassa, originari del sud d'Itàlia. [...]
3. llardons amb mote
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat elaborat amb carn de porc i mote, típic de diversos països de l'Amèrica del Sud, com ara l'Equador, el Perú o Bolívia. [...]
4. bucatini
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma d'espagueti gruixut i buit per dins originària del sud d'Itàlia. [...]
5. mote
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Blat de moro desgranat i cuit que es menja en algunes regions de l'Amèrica del Sud. [...]
6. alvocat hass [hass: en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Varietat d'alvocat de mida grossa i pell irregular de color verd fosc, procedent del sud de Califòrnia. [...]
7. sèmola de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparació culinària d'origen amerindi, elaborada amb blat de moro molt i consumida habitualment com a esmorzar al sud dels Estats Units. [...]
8. kuzu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Planta de la família de les fabàcies, originària del Japó i sud de la Xina, utilitzada com a farratge i com a planta medicinal. [...]
9. panela
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sucre de canya sense refinar que s'obté per evaporació dels sucs de la canya i la cristal·lització de la sacarosa, típic de l'Amèrica del Sud. [...]
10. faves bullides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de faves amb xoriço, pernil, llorer i alls, típic d'una zona que comprèn el sud del País Valencià i el nord de la regió de Múrcia. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>